Fri man

Fri man, sug på dom orden, fri man. Nu börjar allt om igen. Förra gången jag var en fri man var 1980 till 1984. Då satt jag först med fyra arkitektkompisar i en för detta balett balettlokal i en vindsvåning i Fredhäll. Sen flyttade några av oss till en före detta mjölkbutik i hörnet Birkagatan/ Tomtebogatan. Jag hade kanske inte dom vassaste uppdragen. Det var lite tillbyggnader, stambyten och andra småjobb. Det var också delaktighet i produktionshandlingar för Kolmårdens Vildmarkshotell och en tid på BSK för projektering av FOA i Botkyrka och Utbildningsradion i Tyresö. Men framförallt var det en bekymmersfri och rolig tid som fri ung man.  Och nu är jag tillbaka som en fri man, dock några år äldre. Och framtiden är definitivt ett oskrivet blad. Nu kan allt få hända. Först ska jag bara klara av några fotbollsmatcher på fredag och sen en liten fest på lördag. sen…………………………..

En kommentar till Fri man

  • Fri ung man eller fri äldre man. Det är prefixet ”fri” som är det avgörande och som gör att du kan känna dig lite wild and crazy och slå personbästa i hulahopp-ring.
    Go for it!